OFFICIAL WEBSITE

Iklan pakej korea

Tuesday, February 25, 2014

Pakej Korea Terbaik 2014

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Anda telah merancang untuk bercuti ke Korea?
Sudah beli tiket tapi masih mencari tour guide untuk menguruskan trip percutian anda di Korea?

Kami cadangkan hubungi Lurima Travel. :)


Lurima Travel merupakan tour guide berpengalaman di Korea.

Lawati website Lurima Travel untuk maklumat lanjut.

:)


Thursday, January 23, 2014

Petua penjimatan bajet percutian.

[Tips Travel]

Petua penjimatan bajet percutian.

Jika anda bercuti ke Korea pada musim sejuk, cukuplah dengan hanya membawa satu baju sejuk sahaja.

Ini kerana harga baju untuk musim sejuk seperti winter coat, jumper dan sweater boleh dibeli dengan harga serendah RM30 di Korea.



Bukan sahaja harga yang lebih murah, malah designnya cantik-cantik dan bermacam gaya.

Cara lain untuk berjimat adalah dengan meminjam baju sejuk daripada kenalan yang ada. Mungkin pada anda, pergi ke negara musim sejuk ni sekali sekala, rugi pula jika beli.

Kami juga berbesar hati jika mahu menyewa baju sejuk daripada kami. 

Jika anda tidak kisah tentang bajet, boleh dapatkan baju sejuk di kedai seperti universal traveller, kedai baju sejuk di Jalan TAR atau kedai baju sejuk online.

Terima kasih.

Friday, August 30, 2013

Our Official Website

Assalamualaikum and Salam Sejahtera

COME AND VISIT OUR NEW WEBSITE!




Monday, December 26, 2011

Budget travel to Korea

Percutian ke Korea

Apa yang kami sediakan?

+ Menguruskan trip percutian ke Korea Selatan
- keluarga,kawan2,rombongan pejabat atau kolej/universiti.

+Menyediakan pakej yang murah dan menyeronokan

-Tempat2 pelancongan yang menarik dan menjadi tumpuan pelancong
-jadual percutian mengikut kehendak pelancong sendiri
-jika ada tempat yang ingin dilawati(special request),kami sedia uruskan

+Malaysian Tour guide

-trip akan diuruskan oleh tour guide yang berpengalaman
-boleh berbicara dalam bahasa malaysia,inggeris dan juga korea
-arif dalam setiap tempat pelancongan yang dilawati

Jadi,email sahaja kepada kami di

lurimatravel@gmail.com

untuk maklumat lanjut.



Monday, October 10, 2011

Soalan Daripada Pelancong


1) Roughly, berapa harga pakej awak.
harga pakej yang kami tawarkan adalah daripada rm1490 bergantung pada bilangan orang yang nak datang dan tempoh percutian.

2) Pakej awak include tiket penerbangan pergi balik atau tiket kira lain?
pakej including tempat penginapan,makanan,entrances fees dan transport card(subway)

3) Berapa minimum orang yang perlu ada untuk pakej awak?
tidak tetap.beberapa pun boleh,lagi ramai,lagi murah :)

4) Bagaimana dengan arrangement tempat tinggal dan makan minum?
kami akan uruskan semuanya.

5) Pakej awak available sepanjang tahun atau ada certain period?
Sepanjang tahun



Monday, June 6, 2011

Korea Best free Tour

Sini ada contoh pakej yang saya sediakan untuk korang semua.
nak ikut pakej ni boleh, nak request tempat2 yang nak pergi pun boleh.
pasal harga,tempat tinggal,tempat request,korang boleh contact terus ke email ini.

lurimatravel@gmail.com


Wednesday, May 25, 2011

Jom datang Korea

"Percutian yang membosankan? ikut rombongan menaiki bus pergi dari 1 tempat ke tempat yang lain dalam masa tertentu? tidak bebas? terasa tidak puas bercuti mengikut kehendak sendiri?
bercuti dengan mereka yang tidak kenali? melancong di tempat yang tidak sepatutnya pergi?
ini semua jika bercuti ikut travel agency kan?"

Jom bersama-sama saya bercuti ke Korea Selatan.
tak kisah la keluarga ke , kawan-kawan ke, trip University ke...semua boleh.
merasai pengalaman bercuti di korea seperti menetap di korea.
bagpacker trip...

hubungi saya jika anda ingin mengunakan perkhidmatan saya untuk bercuti di Korea.
boleh berbahasa Korea (walaupun tak la pro mcm artis2 korea), mampu menguruskan percutian anda...travel guide jugak la kirannya..

lurimatravel@gmail.com
email je kat sini...


Kat sini ada video yang telah direcordkan kat gwanghwamun, Seoul.
Jom la datang bercuti kat korea.


anggaran bajet berapa ringgit?
dalam RM1500 atau murah dari itu, anda boleh bercuti ke korea selama 5,6 hari.murah kan?
harga ni termasuklah penginapan,makan,transport card(public transport) dan entrance2 tempat lawatan.
tiket kapal terbang tak termasuk.

kalau nak tanya apa2 tentang percutian ke Korea pun,boleh tanya saya...

"Jadilah percutian anda 1 percutian yang bermakna"