OFFICIAL WEBSITE

Iklan pakej korea

Wednesday, October 6, 2010

JOM CUTI KE KOREA


Annyeonghaseyo!
JOM PERGI KOREA SELATAN !
Nikmati percutian bermakna anda di Korea.
Anda semua teringin bercuti ke Korea?
Kami sedia menjadikan percutian anda itu satu percutian yang indah dan bermakna.

macam iklan pulakkan?hehe.
kepada yang ingin pergi ke Korea Selatan untuk bercuti,mesti korang nak percutian korang itu satu percutian yang mengembirakan kan?



tak tahu selok belok,tempat2 yang best kat Korea?susah berkomunikasi semasa di Korea dikala kebanyakkannya tak tahu berbahasa english melainkan Korea belaka?hendakkan percutian yang murah tak keluar banyak ringgit?

korang jangan risau semua tu.
Saya,seorang yang menetap di Korea ketika ini,boleh membantu anda semua.
berpengalaman la jugak dalam merancang percutian ke Korea,membawa pelancong2 bercuti di sini,menjadi teman bercuti atau kata formalnyer tour guide yang baek,mesra dan mahir dalam berbahasa Korea ;D

video

Pelancongan keluarga?
Trip rombongan Univ@kolej@group?
persendirian?geng bus skola?kawan2?atau apa2 pun?
sume boleh... ^^

jangan bazirkan wang anda semua untuk menggunakan travel agency yang meng'charge' anda dengan harga mahal,sedangkan percutian di Korea ni,tak semahal itu.

Jom! hubungi saya di email ini k kalau nak tau lebih lanjut. Seyes,Korea,macam2 ada..hehe.

therotikacang@yahoo.com


video tourism Seoul : [klik]

Korea Tourism link : [klik]

83 comments:

  1. hohoh.. nak jalan2 di korea.. tapi
    duit malaysia nak tukar jadi won tak cukup la nak ronda2 Korea Selatan tu...

    ReplyDelete
  2. yeay! tunggu aku september ni oii!

    ReplyDelete
  3. eh?study ke kerja kat sana?
    bestnyaa..nak pergi!berapa kos?

    ReplyDelete
  4. bestnyer nak pergi jugak..ada ape kt korea tu, tahun depan anak akak nk pegi korea, blh jumpa rotikacang..teringin nk ikut dia tp jauh pulak..tambang mahal tak dr mesia ni..

    ReplyDelete
  5. waaa terbaik.. dah jadik PR sana ke..

    teringin jugak nak pegi tapi tak tau bila lagi

    ReplyDelete
  6. kalau sape2 berminat,boleh anta email..
    nnt sy cerita lg,harga ,tempat2 sum2e2..
    jom la dtg..
    drpd guna travel agency..diorg charge mahal..
    hehe..lg pun,sy dh slalu bwk org jalan2 kat korea ni terutamanya seoul. :D

    ReplyDelete
  7. dia study kt jepun, dkt jer gn korea kan..dia nak gi melancong korea pulak..katanye tahun depan..mgkin dia ada kawan kt sana kot..tgk la kalau jadi blh la emel nanti..

    ReplyDelete
  8. oh..okayh encik kacang.
    teringin la kan.tapi tu la
    aritu plan mmg nak pergi korea.
    tapi flight takde dr beijing.so,cancel jek.heee
    tapi tuh ngn travel agency.
    anyway,thanks for ur kindness~

    ReplyDelete
  9. Huhuhu...penah duk di ansan sebulan..rindu gak la nk g sana!!!

    ReplyDelete
  10. oohh....gilaaa...bestlaaa....
    impian saya nk perigi korea tu.!!!(teruja mcm bdk kecik dpt lolipop)..(oooh...indah,..ceh...brngan plk...)


    fatinmmj

    ReplyDelete
  11. tdi tgk cter korea yg my fair lady tu..
    cter tu pun promote mari mlwt korean..hehhehe

    fatinmmj

    ReplyDelete
  12. wah! nak tempah untuk 3 thun lagi boleh x?? suke2..untung berbloging ni kan...hehe

    ReplyDelete
  13. kyaa! nak pegi korea!!!hahah.. nant kalo jadi buley bwat travelog la..kekek

    ReplyDelete
  14. serius ke? blaja korea ke dulow?? woww..msti best kan..i'm kpop freak!! sure nk pergi tapi manaklaa ada duit..still student lagii..

    ReplyDelete
  15. btw,klu ada trip skolah,univ..bleh email kat sy.

    ReplyDelete
  16. ncik roti, nak pegi jepun.....

    ReplyDelete
  17. nak pii..
    aku n the geng dah lma simpan niat nk p korea. budget jerr tak cukop.

    ReplyDelete
  18. wah..cam best je..ko student kt sana ke?

    ReplyDelete
  19. selamat malam... singgah sini tgk entry... saya ambil tag banner awak leh..

    ReplyDelete
  20. macam best. brapa lama ko study sana bro?

    ReplyDelete
  21. saya teringin nak gi australia.. entah bebiler le yee...

    ReplyDelete
  22. 6taun kat korea.nk dtg contact sy.special offer leh kasi.

    ReplyDelete
  23. aku rase MaryamJamilah tu budak yang akan pegi dgn aku gak nanti. :P

    ReplyDelete
  24. boleh bg bajet berapa?
    pergi 2 dewasa, 2 kanak2..
    harga akhir tahun depan (nak kumpul duit) huhuhuu..

    thn ni gi HK dulu :)

    ReplyDelete
  25. Wah boleh juga pergi ke Korea... Pasar Namdaemun .. cukup enarik di Korea :)

    ReplyDelete
  26. uiyoooo...
    bestnyer...nk g jugak...
    mmm..kne tggu honeymoon laaa...haha

    ReplyDelete
  27. best ke korea yea...teringin jugak nak pg...huhuhu...

    ReplyDelete
  28. da plan nak pegi,still mencari tour guide yg dr malaysia..tbe2 terbace entri ni pulak.hehe

    da anta email,roti kacang reply cepat sikit ehh ;)

    ReplyDelete
  29. En. rotikacang,

    Saya sekeluarga nak ke seoul awal bln 12 ni. Bole bagi tips clothing apa nak pakai. Thermal wear x yah pakai bole tak? Kalu nak pegi ski resort bole recommend x mana yang best n harga patut tuk 1 hari aje. TQ.

    ReplyDelete
  30. untuk bulan 12,cuaca sangat sejuk.sy sarankan pakai baju tebal2.jgn hanya pakai wind braker jaket.
    ski resort,vivaldi ski resort pun okay.bears town ski resort pun okay.

    ReplyDelete
  31. en. rotikacang,

    kalo saya nak guna khidmat en. roti tuk 2 days bawa jenjalan pergi nami island & jisan forest resort (balik hari)berapa ya? 5 & 6 Dec ni. Email saya: peahmania@yahoo.com. TQ. :)

    ReplyDelete
  32. teringin nak gi korea..inchik roti belanja leh tak??ekeke

    ReplyDelete
  33. Wa.. memang bercita2 juga nak ke sana.. tapi entah bila dapat ke sana.

    ReplyDelete
  34. wah~~da semangat ni..plan nk g ngan kwn2..tapi offer ni smp bile?next year available lg x?

    ReplyDelete
  35. apa2 leh email kat therotikacang@yahoo.com
    nanti saya citer details in person :D

    ReplyDelete
  36. perrhhh..bestnye..mmg nk g satu hari nnt :))
    yeehuuu..

    ReplyDelete
  37. tqa da book ticket utk july tahon dpn.
    ni same ngn PPMK ke?

    ReplyDelete
  38. waaa...tetiba bukak blog ni pas cari pasal melancong ke korea.memang berminat tapi tak kerja lagi..huhu

    ReplyDelete
  39. berapa ek kalo nk buat budget trip...sekali dgn tiket flight

    ReplyDelete
  40. aarghhhhhhhhhhhhhhhhhh beshnyeeeeeee impian kot!!!!!!!!!!!!

    xde duit lg....ottoke????

    ReplyDelete
  41. Wah korea, gie time winter lah best, ala ala winter sonata gitu. Kalu plan btul btul, harga memang reasonable lah. So plan elok elok, kadang kadang kalu lama sangat fikir pun susah, tak menjadi, kena spontan! :D

    ReplyDelete
  42. Annyeonghaseyo!...
    saye nk tanye..
    rombongan 2 masih terbuke lagi kew?

    ReplyDelete
  43. masih terbuka..boleh email kat email y tertera di atas.

    tawaran hebat dibuka pada 20hb Dec 2011~26hb Feb 2012

    ReplyDelete
  44. hi mr roti... sy bercadang nak tour rombongan ke seoul... mgkn tahun depan, lgkgn 7,8 org dewasa sumer... so ingin pendapat dari awak n budget skali please...

    ReplyDelete
  45. singgah sini...

    wahh..tengah kumpul duit nak ke korea ni...ape2 nanti boleh cari en.roti eh... :)

    ReplyDelete
  46. bestnye jalan2..tp kne cr mber la g sne...huhu

    ReplyDelete
  47. encik, saya dah emel kat therotikacang@yahoo.com
    harap dapat reply. :)

    ReplyDelete
  48. emailkan quotation utk halal package pd sy boleh?? nak pegi dlm thn dpn..

    ReplyDelete
  49. patutkah saye memakai jaket pada bulan 6 ni ? bkan ke bulan 6 summer ?

    ReplyDelete
  50. saya nak pergi 1-7/3/2012, lambat lagilah. tapi boleh tak bagi quatation untuk saya 2 dewasa 1 kanak2. saya duduk disana 7 hari. first day saya dah sampai lewat dlm jam 11.30pm dan last day flight 7hb awal pg 12.30am. kalau bleh saya nak full pakej.tq...

    ReplyDelete
  51. manalah roti kacang ni, tak balas2 pun email saya ni..

    ReplyDelete
  52. en roti...jgn lupa reply email sy..tq sgt..=)

    ReplyDelete
  53. hye roti kacang...heheheh....i n my brother akan ke Seoul...mybe bulan 3.2011.....hehehe..ley bawak kiteong dua jenjalan tak..n suggest hotel yg affordable...hope u can help me....pm me pleshhhh.....hhehe...junainah_UTM@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. dik.. can u advise hotel mana yg strategik to stay kat seoul? kalau boleh yg dekat dgn train station n senang nak pegi cari halal food. thks

    ReplyDelete
  55. pakej ke korea 2012 hanye rm1300 plez email sy di remyputraremy@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. roti kacang, berapa budget utk tour guide... email sy boleh cdutdecute@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Dear En.Roti
    Package termasuk jeju island and nami island. pegi next year 2013. al-maklum cari tiket murah. email me at aishah_chem85@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. salam ,sy igt nk p sne dlm bln 11 nie wth my fmly...bleh x liat mre dtails pckge yg u twrkn include skli dgn pgnapan n tmpt yg mnrik expclly tmpt 4 msim
    nt bleh emailkkn kt sy arnita_fazlin@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. U stay kat Sana ker? Saya plan nk g ujung bulan 5 nie....tgh cari tour guide.

    ReplyDelete
  60. Slm.. Plan nak g korea bulan sept/ oct 12. Boleh x email kan quotation pulau nami/jeju/everland/seoul? Emailkan ke masumiyun@yahoo.com. Time kasih.

    ReplyDelete
  61. mcari tour guide ke korea??bleh email kpd sy arul2509@gmail.com tuk ptnyaan lebih lanjut skiranya tuan punye blog xbls email anda (sori tuan blog..nk tmpang promosi kt blog awk) hehehe

    ReplyDelete
  62. Hi en rotikacang,

    Boleh email kat saya tak harga yg encik tawarkan untuk bawak saya jalan2 di korea selama 2 minggu. klau boleh, seoul n jeju island. nie email saya: tarantula_smart@yahoo.com.
    Thanks.

    ReplyDelete
  63. Salam & Hi boss,

    boleh emailkn pkj yg saudara tawarkan+cost untuk 4 dewasa 2 kanak2(Under 2 years old), hantar ke stoltzen@yahoo.com.my

    tq

    ReplyDelete
  64. Salam..bole pm sy x untk pakej seminggu jln2 kat sane..plan nk g hjng thn ni @ awl thn 2013 ..which one better yea..tq..emal sy...crush_ witches323@yahoo.com...thanks..

    ReplyDelete
  65. nak tahu juga nak pergi dalam thn depan maybe dalam 6 org dewasa dlm 8hari mcmtu? watie_1@yahoo.com

    ReplyDelete
  66. as salam~. saya dan kawan bercadang na ke seoul pada january 2013 ini~ for 1 week.jadi package sekali dgn tickt pulangbalik atau just package di seoul saja.??

    ReplyDelete
  67. sy pon nk tau jgk harga pakej nak g south korea... boleh email kat saya... tq... jelingmenjeling@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. Assalamualaikum wbt.. hi cik kacang.. sya akan ke korea pada 17/9 hingga 21/9 nnt.. hrp cik kacang leh jd tour guide sya kat sane.. email saya.. RaynieCool@yahoo.com..

    ReplyDelete
  69. salam...

    boleh saya tahu harga pakej ke korea tahun depan dlm bulan feb. boleh email saya shafarina15@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Sy nk thu pkej empt org awl buln feb taun depn..email sy sharwadi1988@gmail.com

    ReplyDelete
  71. boleh email sy x pakej ke korea dlm bln 11 nih..geng kami dlm 4 ke 5 org..kalau murah mayb bertambah lg geng..kalau boleh include pakej ke jeju island ke pn ok sbb tringin sgt nk g sna..email sy ajart_ian@yahoo.com

    ReplyDelete
  72. bleh email sy harga package ke korea..sy nk pergi 2 org...maybe september 2013..tq..norlley_83@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  73. hye bleh inform saya package for 4 person to korea on 21~28 jan 2013??
    thanks,
    lin
    neeylza@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Saya nak ke Jepun Jun ni ada tak guide yg saya boleh contact untuk trip 6h5m, terima kasih

    ReplyDelete
  75. salam,pakej untuk musim bunga bulan 3@4 ada tak?minta emel ke sarangheyaya@yahoo.com.my...kalo ada group lain pun saya x kisah nak join..

    tq

    ReplyDelete
  76. en.kacang masih adkah untk tahun 2013 n??? sya nak pegi korea lah nak bwa kengkwan skali masih bolhkah??? hntr kat shida_sahat@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. Assalamualaikum Mr. Roti Kacang. Tetibe rasa teruja & berminat dgn promo awak yg. menarik tu. Saya teringin menikmati musim luruh (Sept & Oct) di sana. Rancangan utk tahun nie. Boleh e-melkan saya bantuan, pakej dan budget yang awak tawarkan? Jika menarik dan terindah saya nak book....e-mel: jied_06@hotmail.com

    ReplyDelete