OFFICIAL WEBSITE

Iklan pakej korea

Thursday, November 25, 2010

Mari Belajar Bahasa Korea (part 2)


Jom kita kenali perkataan Korea yang selalu disebut
supaya kita akan ingat dengan sendirinya.
simple and easy!! :D







simple kan? tak boring ,tak stress macam
menghafal sejarah ataupun rumus2 math kan?seronokkan?
kan kan kan?hehe
korang boleh la try2 tulis perkataan ni kat atas kertas atau pun kat status Facebook masing2.
selamat mencuba.

10 comments:

  1. waaahhh bagusnya...momo suka korea ! hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.. well.. nampak more attractive dan mcm senang.. tapi susah juga nak belajar tulisannya =(

    ReplyDelete
  3. tulisannya kiut O mcm kartun2 heheh.. ^^ like hehe

    ReplyDelete
  4. ayat dye sye dh thu just tulisn korea tu je yg xboleh2 lgi..thanx 4 sharing..lgipun tngok cte korea tnpa tranlate pun dh boleh pham..=)

    ReplyDelete