OFFICIAL WEBSITE

Iklan pakej korea

Saturday, December 4, 2010

Mari Belajar Bahasa Korea (part 5)

Jom kita pelajari nombor dalam Korea pula


p/s: ingin bercuti ke KOREA? hubungi saya. klik SINI

13 comments:

  1. nak tanye.. camne aku nak tanye nih..
    herm.. camnie contoh bye2 dalam korea..
    "maksud 1" /terangkan skit roti... "maksud 2"
    ape beza maksud 1 dan 2 tuh?
    sbab ari tuh aku ade la blajar skit2 ckp thailand..
    klau "maksud 1" tuh untuk orang laki..
    klau "maksud 2" tuh untuk orang pempuan..

    ReplyDelete
  2. nak tanye.. camne aku nak tanye nih..
    herm.. camnie contoh bye2 dalam korea..
    "maksud 1" / "maksud 2"
    ape beza maksud 1 dan 2 tuh?
    sbab ari tuh aku ade la blajar skit2 ckp thailand..
    klau "maksud 1" tuh untuk orang laki..
    klau "maksud 2" tuh untuk orang pempuan..
    terangkan skit roit...

    ReplyDelete
  3. kalau tengok gambar tu,
    bahagian sino,nombor2 tu digunakan bila-bila masa selalunya.
    contoh,kalau nak sebut no telefon,nombor gate,nombor apa2 la.

    tapi bahagian native tu,nombor2 y digunakan kalau ada penjodoh bilangan.contoh,saya nak beli epal 5 biji. nanen sagwarel daseot(5) gae sago sipoyo.

    boleh tgk entry belajar bahasa korea di part 3.

    ReplyDelete
  4. wah.. ley la wat ebook plak tentang ni.. tengs.. sy belajar bahasa diroang melalui show, drama n lagu diorang.. tapi tak tahu sangat nak membezakannya.. huhu

    ReplyDelete
  5. wah..hebat.ada cikgu korea di sini.ALhamdulillah.moga bermanfaat ..

    ReplyDelete
  6. wah! best2.. ada buat kelas tak? dekat malaysia ke, korea ni?

    i will be in korea next year. sambung belajar..

    ReplyDelete
  7. selalu blaja kat website online . yg ni pun best . tapikan , erm , sino ngan native tu kan , nak guna masa bila ehh ?

    ReplyDelete
  8. lepas ni buat part 6 k rotikacang......like...sgt...

    ReplyDelete
  9. Do you want to learn Korean?
    cover 4 part - Listening/Speaking/Writing/Reading
    choose 3 level - Beginner/Intermediate/Advanced
    1 time per week (2~3 times available on request)
    1 hour 30 minutes per 1 time
    please contact me 017-422-9047 or imwidu@hanmail.net
    classroom at Ampang Korean town (near Ampang point) or at your place~
    1 person also can start even on tomorrow!
    RM50 per session at classroom(1:1 or 1:2)
    RM100 per session at your place(from 1:1 to group)
    material given
    set your date(sunday, monday, etc.) and time(12pm, 7pm, etc.) n i check availability
    hope to see you~

    ReplyDelete