OFFICIAL WEBSITE

Iklan pakej korea

Monday, December 26, 2011

Budget travel to Korea

Percutian ke Korea

Apa yang kami sediakan?

+ Menguruskan trip percutian ke Korea Selatan
- keluarga,kawan2,rombongan pejabat atau kolej/universiti.

+Menyediakan pakej yang murah dan menyeronokan

-Tempat2 pelancongan yang menarik dan menjadi tumpuan pelancong
-jadual percutian mengikut kehendak pelancong sendiri
-jika ada tempat yang ingin dilawati(special request),kami sedia uruskan

+Malaysian Tour guide

-trip akan diuruskan oleh tour guide yang berpengalaman
-boleh berbicara dalam bahasa malaysia,inggeris dan juga korea
-arif dalam setiap tempat pelancongan yang dilawati

Jadi,email sahaja kepada kami di

lurimatravel@gmail.com

untuk maklumat lanjut.



Monday, October 10, 2011

Soalan Daripada Pelancong


1) Roughly, berapa harga pakej awak.
harga pakej yang kami tawarkan adalah daripada rm1490 bergantung pada bilangan orang yang nak datang dan tempoh percutian.

2) Pakej awak include tiket penerbangan pergi balik atau tiket kira lain?
pakej including tempat penginapan,makanan,entrances fees dan transport card(subway)

3) Berapa minimum orang yang perlu ada untuk pakej awak?
tidak tetap.beberapa pun boleh,lagi ramai,lagi murah :)

4) Bagaimana dengan arrangement tempat tinggal dan makan minum?
kami akan uruskan semuanya.

5) Pakej awak available sepanjang tahun atau ada certain period?
Sepanjang tahun



Monday, June 6, 2011

Korea Best free Tour

Sini ada contoh pakej yang saya sediakan untuk korang semua.
nak ikut pakej ni boleh, nak request tempat2 yang nak pergi pun boleh.
pasal harga,tempat tinggal,tempat request,korang boleh contact terus ke email ini.

lurimatravel@gmail.com


Wednesday, May 25, 2011

Jom datang Korea

"Percutian yang membosankan? ikut rombongan menaiki bus pergi dari 1 tempat ke tempat yang lain dalam masa tertentu? tidak bebas? terasa tidak puas bercuti mengikut kehendak sendiri?
bercuti dengan mereka yang tidak kenali? melancong di tempat yang tidak sepatutnya pergi?
ini semua jika bercuti ikut travel agency kan?"

Jom bersama-sama saya bercuti ke Korea Selatan.
tak kisah la keluarga ke , kawan-kawan ke, trip University ke...semua boleh.
merasai pengalaman bercuti di korea seperti menetap di korea.
bagpacker trip...

hubungi saya jika anda ingin mengunakan perkhidmatan saya untuk bercuti di Korea.
boleh berbahasa Korea (walaupun tak la pro mcm artis2 korea), mampu menguruskan percutian anda...travel guide jugak la kirannya..

lurimatravel@gmail.com
email je kat sini...


Kat sini ada video yang telah direcordkan kat gwanghwamun, Seoul.
Jom la datang bercuti kat korea.


anggaran bajet berapa ringgit?
dalam RM1500 atau murah dari itu, anda boleh bercuti ke korea selama 5,6 hari.murah kan?
harga ni termasuklah penginapan,makan,transport card(public transport) dan entrance2 tempat lawatan.
tiket kapal terbang tak termasuk.

kalau nak tanya apa2 tentang percutian ke Korea pun,boleh tanya saya...

"Jadilah percutian anda 1 percutian yang bermakna"