OFFICIAL WEBSITE

Iklan pakej korea

Wednesday, May 25, 2011

Jom datang Korea

"Percutian yang membosankan? ikut rombongan menaiki bus pergi dari 1 tempat ke tempat yang lain dalam masa tertentu? tidak bebas? terasa tidak puas bercuti mengikut kehendak sendiri?
bercuti dengan mereka yang tidak kenali? melancong di tempat yang tidak sepatutnya pergi?
ini semua jika bercuti ikut travel agency kan?"

Jom bersama-sama saya bercuti ke Korea Selatan.
tak kisah la keluarga ke , kawan-kawan ke, trip University ke...semua boleh.
merasai pengalaman bercuti di korea seperti menetap di korea.
bagpacker trip...

hubungi saya jika anda ingin mengunakan perkhidmatan saya untuk bercuti di Korea.
boleh berbahasa Korea (walaupun tak la pro mcm artis2 korea), mampu menguruskan percutian anda...travel guide jugak la kirannya..

lurimatravel@gmail.com
email je kat sini...


Kat sini ada video yang telah direcordkan kat gwanghwamun, Seoul.
Jom la datang bercuti kat korea.


anggaran bajet berapa ringgit?
dalam RM1500 atau murah dari itu, anda boleh bercuti ke korea selama 5,6 hari.murah kan?
harga ni termasuklah penginapan,makan,transport card(public transport) dan entrance2 tempat lawatan.
tiket kapal terbang tak termasuk.

kalau nak tanya apa2 tentang percutian ke Korea pun,boleh tanya saya...

"Jadilah percutian anda 1 percutian yang bermakna"