OFFICIAL WEBSITE

Iklan pakej korea

Wednesday, May 25, 2011

Jom datang Korea

"Percutian yang membosankan? ikut rombongan menaiki bus pergi dari 1 tempat ke tempat yang lain dalam masa tertentu? tidak bebas? terasa tidak puas bercuti mengikut kehendak sendiri?
bercuti dengan mereka yang tidak kenali? melancong di tempat yang tidak sepatutnya pergi?
ini semua jika bercuti ikut travel agency kan?"

Jom bersama-sama saya bercuti ke Korea Selatan.
tak kisah la keluarga ke , kawan-kawan ke, trip University ke...semua boleh.
merasai pengalaman bercuti di korea seperti menetap di korea.
bagpacker trip...

hubungi saya jika anda ingin mengunakan perkhidmatan saya untuk bercuti di Korea.
boleh berbahasa Korea (walaupun tak la pro mcm artis2 korea), mampu menguruskan percutian anda...travel guide jugak la kirannya..

lurimatravel@gmail.com
email je kat sini...


Kat sini ada video yang telah direcordkan kat gwanghwamun, Seoul.
Jom la datang bercuti kat korea.


anggaran bajet berapa ringgit?
dalam RM1500 atau murah dari itu, anda boleh bercuti ke korea selama 5,6 hari.murah kan?
harga ni termasuklah penginapan,makan,transport card(public transport) dan entrance2 tempat lawatan.
tiket kapal terbang tak termasuk.

kalau nak tanya apa2 tentang percutian ke Korea pun,boleh tanya saya...

"Jadilah percutian anda 1 percutian yang bermakna"

9 comments:

  1. RM1500 tue termasuk semua ker? ader tourist guide tak? biasernyer ramai tak dalam 1 group tourist nie?

    ReplyDelete
  2. hi...cukup btl ke dlm rm1500 nk kesana??
    igt nk g sana tahun depan dln bln 11...time 2 season apa ekk??autum or winter?

    ReplyDelete
  3. Hi! macam mane nak amik pakej ni ye?..kat website mane?

    ReplyDelete
  4. hi,macam mane kalu berminat nak gi akhir nov atau dis tahun ni 2011...6 org semuanya ...mak, ayah, dewasa 2 kanak2 2,,,

    ReplyDelete
  5. Bro, masih ON ke perkhidmatan ni ?

    ReplyDelete
  6. sy akan ke korea pada feb 2012.mohon bg pakej tour menarik

    ReplyDelete
  7. macam sngt murah jew...sbb kwn sy baru je balik dr sane...bajet dlm 3ribu lbh...itu pon x termasok tmpat tnggal...tompang umah mmbr kat sane lau sekali penginapn memng smpai 5ribu..

    ReplyDelete
  8. kalo termasuk tix flight, berapa semuanya ye? reply me ASAP. :)

    ReplyDelete
  9. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete